Saturday, July 10, 2010

100-års Jubileum lördag 17 juli 2010


THREE LILY BUDS ®™ - FRIDHEM GÅRD, Vellinge
* * * * * 100-ÅRS JUBILEUM * * * * *
av den första flygningen över Öresund 17 juli 1910


Flygplanet som kommer att utföra denna flygning är en Boeing E75 Stearman.
Naturligtvis är det inte samma flygplan som Svendsen använde, men ändå en maskin med en unik historia. Och - det är just historia och symbolik som eftersträvas här.
Vi kan utlova en mycket speciell dag...
Preliminär starttid 12.00, buffé prel. 14.00.
(mer detaljerad info kommer under veckan)

(Flight sponsor and execution: Jet Time/Sun Tours, Denmark & Captain Hans Johansen)

Chez Jeff’s 100-års jubileumsbuffé
17 Juli 2010
MENU

Nouveau Waldorf Salad with Apples, Walnuts & Gorgonzola
Nouveau Waldorf Sallad med Äpplen, Valnötter& Gorgonzola
Nouveau Waldorf sallat med æbler, valnødder & Gorgonzola

Tiger Prawns, Baby Octopus, Crayfish marinated with Ginger & Lavender, Baby Greens
Tigerräkor, Bläckfisk, Kräftor marinerade med Ingefära & Lavendel med Fyra Olika Sallader
Tigerrejer, Babyblæksprutte, Krebs marineret med Ingefær & Lavendel med Fire Forskellige Sallater

Coquilles St Jacques Florentine
Pilgrimsmusslor med Spenat Florentine
Pilgrimsmuslinger med Spenat Florentine

Cranberry-Pecan Chutney
Tranbär-Pecan Chutney
Tranebær-Pican Chutney

Lemon-Caper Sauce
Citron-Kapris Sås
Citron-Caper Sauce

Slaney Farms, Fresh Irish Lamb Chops, Fresh Herbs
Slaney Farms, Färska Irländska Lammkotletter, Färska Örter
Slaney Farms, Friske Irske Lammekotteletter, Friske Urter

Thyme Roasted Potatoes with Feta, Turkish Olives, Cucumber & Olive Oil
Timjan Rostad Potatis med Fetaost,Turkiska Oliver, Gurka och Olivolja
Timianristede kartofler med Fetaost, Tyrkiske oliven, agurk & Olivenolie

Fresh Norwegian Salmon Filet, Oven Baked
Ugnsbakad Färsk Norsk Laxfilé
Frisk Norsk Ovnbagt Laksefilet

Pappardelle Alfredo with Summer Vegetables
Pappardelle Alfredo med Sommar Grönsaker
Pappardelle Alfredo med Sommergrønsager

Black Truffle Risotto
Svart Tryffel Risotto
Sort Tryffel Risotto

Gateau Basque, (a rich cherry-rum filling with vanilla bean crust)
Gateau Basque (rik körsbär-rom fyllning med vaniljstång deg)
Garteau Basque (med Kirsebær-rum fyld & vaniliestang deg)

Autueil
(white chocolate, star anise mousse, filled with raspberry jam, an almond genoise, cognac syrup)
Autueil
(vit choklad-star anis mousse, fylld med hallonsylt, en mandel genoise, cognac sirap)
Autueil
(hvid chocolade-star anis mousse, fyldt med hinbærsyltetøj, mandel genoise cognac sirup)

BOKA BUFFÉ:

SEK 350 (DKK 275) per person, barn under 16 år, SEK 175 (DKK 140)
V.g. ange namn och antal vid betalningen - och betala före den 15/7 till bankgiro 5335-4130,
eller i Danmark, Danske Bank Reg.nr. 4099 Kontonr. 4099335165.
För mer information och bokning, kontakta Lasse tel. 0708-320498
OBS! Begränsat antal platser.

VÄLKOMMEN!
Hans, Anders, Jeff, Stuart & Lars

No comments:

Post a Comment